Mr. Hans KamerbeekNederlandse Orde van Advocaten

Hans Kamerbeek is een gedreven vakman. Hij weet dat de beste en snelste resultaten in onderhandelingen en geschillen worden bereikt als de cliënt onvermoeibaar en met grote kennis van zaken wordt bijgestaan.

Als specialist arbeidsrecht en ondernemingsrecht adviseert Hans bedrijven, ondernemers,
HRM– / P&O-adviseurs, brancheorganisaties en ondernemingsraden, veelal als huisadvocaat.

Naast zijn advieswerk heeft Hans een procespraktijk, waarin hij zowel werkgevers bijstaat als werknemers en directieleden, in onder meer arbeidsgeschillen, ontslagprocedures, aandeelhoudersgeschillen en concurrentiezaken.

Hans heeft de arbeidsrechtelijke specialisatie-opleiding PALA (Post Academische Leergang Arbeidsrecht) gevolgd. Hij is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), en de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Breda / 's-Hertogenbosch (VAA).

Buiten de zakelijke wereld van de ondernemingsgerichte advocatuur is Hans actief in het sociale circuit. Hij is commissaris en bestuurder bij diverse organisaties met maatschappelijke doelstellingen. Als zodanig is hij actief (of langdurig actief geweest) bij sociaal fondsen, scholingsfondsen, ondernemersverenigingen, charitatieve instellingen, in het betaald voetbal en bij een wooncorporatie. Verder vervult Hans functies in geschillencommissies en klokkenluidersregelingen bij diverse instellingen.

Kamerbeek Advocaten  Dr. Hub van Doorneweg 179  Postbus 925  5000AX Tilburg  advocaten@kamerbeek.nl  |  Algemene voorwaarden  |  Kantoorklachtenregeling  |  Privacy Statement