Mr. Vera KuppensNederlandse Orde van Advocaten

Vera Kuppens werkt sinds 2006 bij Kamerbeek Advocaten. Na cum laude haar tweede rechtenstudie te hebben afgerond, is zij als advocaat bij ons begonnen. Met haar stevige juridische achtergrond en sterke karakter heeft Vera snel het vak geleerd. Vera heeft zich ontwikkeld tot een zeer gedreven en betrokken advocaat.

Vera adviseert zowel bedrijven, ondernemers, HRM-/ P&O-adviseurs en brancheorganisaties. Daarnaast treedt zij in haar procespraktijk op voor zowel de werkgever als de werknemer. Deze wisselwerking geeft haar een goed inzicht in de belangen en afwegingen van de andere partij. Dat inzicht zorgt ervoor dat zij haar cliënten helder en vakkundig kan adviseren, en de juiste richting wordt bepaald. Zo nodig met gebruikmaking van stevige juridische wapens, maar altijd met haar grote juridische kennis, staat zij haar cliënten bij, liefst met het vizier gericht op een efficiënte en praktische oplossing. Serving, Solving, Saving.

Als Vera zich eenmaal op een zaak heeft gericht, wil ze er het beste uit halen. Dat kan linksom of rechtsom, maar eruit halen wat erin zit, is haar motto. Vera is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In het bijzonder houdt zij zich daarin bezig met arbeidsgeschillen, (collectieve) ontslagzaken, concurrentiezaken, arbeidsvoorwaarden en aansprakelijkheidsrecht. Vera heeft in juni 2012 de specialisatieopleiding PALA (Post Academische Leergang Arbeidsrecht) cum laude afgerond en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda / 's-Hertogenbosch (VAA) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Kamerbeek Advocaten  Dr. Hub van Doorneweg 179  Postbus 925  5000AX Tilburg  advocaten@kamerbeek.nl  |  Algemene voorwaarden  |  Kantoorklachtenregeling  |  Privacy Statement